Oförargligheter: när jag bakade müsli

Jag misslyckades med att göra müsli. Den brändes vid. Hur bra är man på matlagning då? Det ska bara blandas på en plåt och ugnstorkas. Hur svårt kan det vara? Jag följde ändå instruktionerna slaviskt, och ändå denna flopp. Fick göra om allt från början. Allt för att ha en burk hemmagjord GI-müsli i skafferiet. Ett måste för den medvetna urbana människan. Hittade receptet i Ulrika Davidssons senaste kokbok. Kanske kommer jag att äta müslin också, kanske inte. Men det är en sekundär fråga i sammanhanget.

Linfrö, fiberhavregryn, bovetekross, pumpakärnor,  solrosfrön, pistagenötter, kokosflingor, mandelflarn, fikon, flytande honung och rapsolja. OBS! Kan även innehålla spår av pretentiös kosthållningsfascism.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s