Äktenskapsrådgivning

Maken har fått blodad tand av den plötsliga uppmärksamhet min blogg fick förra veckan och har börjat skriva lite mer i sin blogg igen. Helt oombedd tipsade jag honom om att skriva om nåt annat än upphovsrättsfrågor (vilket han förvisso gör mycket bra och oftast med nån typ av fradga i mungiporna). Jag föreslog att han istället ibland kanske kan spy galla över andra nyhetsaktuella händelser, samt eventuellt namedroppa kändisar som folk gillar att googla på.

Det fick honom att skriva ett inlägg om seriemördares betydelse för dagens outfit. Namedropping big time –  Ed Gain, Andrei Chikatilo, John Wayne Gacy, Ted Bundy och David Berkovitz. Jag borde kanske ha sagt kända LEVANDE personer och lagt till ”såna som inte sitter i fängelse avtjänande sitt 365 år långa fängelsestraff och förmodligen inte har fri internettillgång och kan googla sig själva”. Men han lockar säkert trafik ändå – typ seriemördarsurfare. Inom bloggosfären naturligtvis ett viktigt konsumentsegment.

Å andra sidan la han även upp ett väldigt sött youtube-klipp på en igelkott samtidigt. Det kommer förmodligen att locka 12-åriga flickor och medelålders hårdrockare med vekt hjärta.  Hur som helst en så kallad ”bred” målgruppsanpassning.

***

Det var ju skönt att ”Journalisten” citerade en tusendels av hans bloggkommentar till Helena Gierttas ledare om fildelning. Nu har oddsen i vår interna uppmärksamhetstävling lite jämnats ut…Vi får se vem som får blotta sig i köksfönstret ikväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s