A man without a moustache is a man without a soul

Hittade faktiskt hattlamporna jag såg i Mjellby. De heter ”Jeeves” och är designade av Jake Phipps. Det finns också en variant som heter ”Wooster” och är en hög hatt istället för ett plommonstop. Båda varianterna kan shoppas via nätet på Frank form om man har ett par tre tusen att spendera på surrealistisk belysning.

En annan sak jag återfann på nätet var en mugg jag kikade på i deras shop – Great Moustaches Mug (inkluderande Frida Kahlos ögonbryn för jämlikhetens skull). Hur kan man motstå en mugg som beskrivs så här: 14 different famous moustaches ranging from Shakespeare to Groucho Marx! Don’t start your day without some of the most influential moustaches in the world! Please note: Frida’s eyebrows were actually mistaken for a moustache and put on the mug.
På undersidan av muggen finns ”facit”.
Muggen finns att köpa på flera ställen, men jag fastnade för The Unemployed Philosophers Guild för där hittade jag Salvador Dali-klockan och en massa annat coolt stuff också.
Dessutom fanns en instruktionsfilm om Proper Mug Utilization. Viktiga regler för hur man hanterar sin mugg i hemmet och på arbetet för optimalt resultat. Watch and learn!

(citatet i rubriken anses ha yttrats av Konfucius, och han verkar ju inte ens ha haft en särskilt imponerande ansiktsbehåring i jämförelse med tyska filosofer och ryska diktatorer)

Annonser

2 reaktioner på ”A man without a moustache is a man without a soul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s