En obloggad dag

Det är skandal. Men vad ska man göra när det mest spännande som hänt är att två gånger på samma dag hålla på att svimma. Första gången av hastig påkommen yrsel i bibliotekets trappa, andra gången när jag tydligen satte dagens sprutnål rakt i en nerv. Där fick jag för att jag sagt att det inte gör särskilt ont ens när man är lite fumlig. Men jag litar på sköterskan som sa att ”om det gick att göra fel och skada sig så skulle vi förstås inte låta folk göra det här på egen hand”. (Jag hoppas att jag här tydliggör för eventuella nytillkomna läsare att jag alltså inte är heroinist). Jag kan inte ens beskriva smärtan, men jag fick verkligen bita ihop för att sitta still tills jag dragit ut nåljäveln. Sen satt jag och kved lite för mig själv och stirrade på blodet (ingen idé att göra nåt drama när man är ensam hemma).
Blev lite spak efter denna incident faktiskt. Tröstade mig med dyr choklad och att se ”Efterlyst” där jättemånga tydligen råkat ut för saker som gör mer ont än nål i låret. Skönt när man får perspektiv på saker. Spik i foten liksom….
För att inte tala om hur man ligger i lä i jämförelse med karaktärerna i ”True Blood”-

Börjar inte den serien bli mer än lovligt cheesy förresten? Och inte på det bra sättet. Vampyrer, skepnadsskiftare, galna redneck-mördare och telepater – det är en sak. Men nu är det ju porno-orgier i varje avsnitt. Jag känner mig lite amerikansk helt plötsligt. Död, blod, våld och mord = blinkar inte ens. Folk med vampyrgarnityr som kopulerar i blod eller har grupporgier förhäxad av en Dionysus-häxa = skruvar på mig i soffan (och nej, inte av upphetsning).  Men skyl er människor! Det finns ju oskyldiga varelser som kanske råkar vara uppe sent och får se denna ogudaktiga underhållning. Min sambo till exempel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s