Hello-mello

Nu fem minuter du aldrig får tillbaks. Och två timmar jag aldrig får tillbaks. När jag nu lät dessa två timmar rinna mig ur händerna så där så måste jag ändå utvärdera vad jag fick för den insatsen.

Darin – Var inte han med i en sån här talang-dokusåpa en gång? Nåväl, jag tror fortfarande att han hade varit vårt starkaste kort i den stora tävlingen. Det räcker ju med ett par hundratusen småkåta tanter i östblocket så är vi hemma. Gossen har ju växt ur tandställningen och allt. Lite av en…ehh…manboy.

Pernilla Wahlgren – Jag utgår ifrån att alla inblandade vill glömma den här låten så snabbt det går, så vi koncentrerar oss på stjärnan själv. De män som givit henne epitetet ”schlager-MILF” måste lida av nån typ av självskadebegär. Kvinnan har ju käft som en barracuda.

Andreas Johnson – Men snälla lilla, lilla, lilla, lilla (ok, skämt om mäns längd är bara roligt när det handlar om galna diktatorer) man, varför gör du det här? Gång på gång. Du är ju för bra för det här!! Vill du nödvändigtvis go trashing så uppträd för guds skull på en Finlandsfärja en vecka så du får det ur kroppen en gång för alla. Eller sök hjälp.

Timoteij – De försöker spela så oskyldiga med sin lantliga, oskuldsfulla stil och påstår att de ”laddar” inför sina uppträdanden med att sjunga en barnvisa i stämmor. Sen går de ut på scenen och sjunger värsta porrlåten. Hör bara på titeln – ”Kom!”. Lyssnar man sen på texten så hör man ju direkt att det handlar om oskyddad tonårssex. Linda Lampenius-lolitor, sa jag. Etno-slynor, sa sambon (jag sneglade för att se om han hade dregel i mungiporna).

Peter Jöback – ”Och guldet blev till sand”. Men jackan var ju fin. I en vaktparad. 1852.

Ola – Var inte han med i en sån här talang-dokusåpa en gång? Nåväl, hela hans skånska lilla slingblonderade uppenbarelse och hans skälmska blinkande och spexiga mick-trixande andas bara ”fy fan vilken skön lirare jag är”. Nej Ola, det är du inte. Däremot vill jag gärna veta hur många tomtebloss det gick åt för det där gnisterregnet i bakgrunden.

Jessica Andersson – Var inte hon med i en sån här talang-dokusåpa en gång? Nåväl, om Céline Dion och Abba-Agnetha fått ett kärleksbarn tillsammans så vore det hon. Och det är det elakaste man kan säga. Vilket också är ett betyg på hur spännande hon och hennes låt var.

Salem Al Fakir – AWWW! Det var ju bra på riktigt. Men det säger ju sig självt att det inte går bra för en låt som är bra på riktigt, med en artist som är bra på riktigt.

Anna Bergendahl – Var inte hon med i en sån här talang-dokusåpa en gång? Nåväl, hon är flickan som gav näsvibratot ett ansikte. Och en gitarr. Och en prinsesstiara. Och ett par conversegympadojor. Och en älvklänning. Och en seger i melodifestivalen.

Eric Saade – Kollegan har redan sjungit hans låt med texten ”rentboy” i en vecka så jag kan inte tänka på annat än att den stackarn säljer sin kropp för att tjäna ihop till sitt levebröd (Saade alltså, inte kollegan).  Men den här tuggummipoplåten kan säkert räcka en hel sommarturné. Förresten, det där han gör på slutet är det vad som kallas en raggar-dusch? En röstraggar-dusch? Mja, Palmolives duschkräms-reklam är ju sexigare än våta cykelhandskar i skinn, om jag får säga mitt.

Och det får jag. För det här är min blogg.

Annonser

2 reaktioner på ”Hello-mello

  1. evilbunny skriver:

    I aim to please ;-) Jag har faktiskt lyssnat på Salem-låten lite helt frivilligt också. Den är riktigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s